Собственик на шикозния хотел е съпругата на Семерджиев Николинка. От

...
Собственик на шикозния хотел е съпругата на Семерджиев Николинка. От
Коментари Харесай

Държавата Готви Нов Унищожителен Удар Срещу Жоро Шопа!

Собственик на шикозния хотел е брачната половинка на Семерджиев Николинка. От уеб страницата на " Мег - Лозенец " излиза наяве, че на приземния етаж се намира бутикът за първокласни часовници и бижута " Гранд Компликасион ". Негов притежател е компания, обвързвана в предишното с Брендо и брачната половинка му Моника, чието име се появява около следствия за пране на пари от българската прокуратура.

Хората в влиятелния столичен квартал " Лозенец " приказват от дълго време, че хотелът е благосъстоятелност на Брендо и по този начин е прочут в региона, само че явно по документи той не е на името на Евелин Банев.

Чаровната брюнетка Николинка взе участие в още няколко компании с хора, доближени на брачна половинка й. Дружествата се занимават със строителство и търговия с парцели, а седалищата им са в Стара Загора. Наред с бизнеса Семерджиева през годините се снабдява с първокласни жилища и къщи по морето и прочут зимен курорт.

Съпругът й Жоро Шопа залага най-вече на бизнес с хазарт. Чрез една от компаниите си " Кеш Инвест Груп " Семерджиев има казина в Ямбол, Хасково и Димитровград. Съдружник до преди няколко месеца е хасковски предприемач, апетитен за непосредствен другар на Брендо. Дружеството регистрира милионни обороти и големи облаги всяка година, написа Пик.

Над 4 млн. лв. по сметките си има и друга от компаниите на Семерджиев " Крест Ком ". Наред с тях Жоро Шопа е апетитен като индивида в сянка, който ръководи легалния бизнес у нас, оценен на десетки милиони, на наркобоса Евелин Банев-Брендо.

Междувременно стана ясно, че най-малко една седмица Ветко и Маринела Арабаджиеви са се укривали в испанската резиденция на Жоро Шопа.. Местонахождението на търсения от Интерпол олигарх и брачната половинка му е било известно и на управляващите в Барселона, настояват осведомени. Твърди се, че информацията за гостите на посочения за дясна ръка на Брендо Георги Семерджиев в курорта Кабрера де Мар идва от родни ченгета.

Освен обвиняването за укривателство на Арабаджиеви против Жоро Шопа няма друго следствие в България, оповестиха от прокуратурата. Покрай ареста в Барселона се разбра, че той е търсен от управляващите в Швейцария по дело за пране на пари. Впоследствие молбата за задържане бе оттеглена, а защо тъкмо е следствието остана тайнственост. Според осведомени казусът на Семерджиев е от преди 15 години. Те настояват, че следствието е обвързвано със схемата за пране на пари, по което Брендо бе наказан у нас, само че управляващите в алпийската страна също проверяват схемата. По време на бг делото стана ясно, че голяма част от интервенциите по пререкание на наркомилионите са минавали през Швейцария посредством няколко офшорки. Някои от интервенциите са осъществявани персонално от Брендо. При една от тях той е придружаван и от Семерджиев, написа в претекстовете към присъдата на Банев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР