Собственик на жилище в Лос Анджелис, който е разменил стрелба

...
Собственик на жилище в Лос Анджелис, който е разменил стрелба
Коментари Харесай

Собственик на жилище от Лос Анджелис, който стреля по въоръжени крадци, е спрял разрешението за скрито носене

Собственик на жилище в Лос Анджелис, който е разменил пукотевица с двама бъдещи обирджии в отблъскващ случай, сниман на домашно видео за наблюдаване по-рано този месец, лицензът за прикрито носене е спрян, потвърдиха пред KTLA чиновници от шерифския отдел на окръг Лос Анджелис.

Инцидентът от 6 ноември се случи пред дома на Винс Ричи в квартал Централен Лос Анджелис. Съобщава се, че брачната половинка му и 5-месечното дете са били у дома, когато е избухнала престрелката.

Ричи преди малко беше спрял в затворената си алея и вървеше към входната врата, когато маскирани обирджии прескочиха стена.

Видео демонстрира по какъв начин един обирджия се втурва против Ричи с револвер, до момента в който върви с цел да отвори входната му врата.

Собственикът на къщата неотложно изпуска ключовете и напитката си, вади прикрит револвер и открива огън по натрапниците, които бягат, до момента в който отвръщат на огъня.

Съседите се обадили на 911 и служителите на реда пристигнали малко по-късно, само че не могли да намерят крадците, сподели представител на полицията в Лос Анджелис пред KTLA. Няма известия за пострадвания.

„ L.A. нарушители пристигнаха в дома ми, насочвайки револвери към гърдите ми “, споделя Ричи в съвсем двуминутен видеоклип, оповестен в X, някогашен Twitter, от Националната оръжейна асоциация. „ След като сполучливо опазих моя дом и семейство и моето 5-месечно дете, Калифорния в този момент реши да постави завършек на [правата] на втората ми корекция. ”

В изказване до KTLA шерифският отдел сподели, че Калифорния Министерството на правораздаването „ открива насоки “ за разрешенията за прикрито носене на оръжия (CCW) и че „ Департаментът на шерифа би трябвало да следва параметрите на DOJ в сходство със закона “.

LASD не даде съответна причина за какво разрешението за прикрито носене на Ricci е спряно.

В Калифорния обаче градът или окръгът, който е издал лиценза, би трябвало да го анулира, в случай че бъде известен от щатското DOJ или откри, че „ на собственик на лиценз е законно неразрешено да има огнестрелни оръжия или че лицензополучателят е станал дисквалифицирано лице “, съгласно Giffords Law Center to Prevent Gun Violence, организация, ръководена от някогашната конгресмена Габриел Гифордс.

В изказването си до KTLA отделът на шерифа сподели, че CCW на Ричи може неотложно да бъде възобновен, стига той да е спазвал всички нужни правила, като „ верни уведомления “ и „ вярно потребление на [a] документирано оръжие “.

„ Министерството на правораздаването е известено и има благоприятни условия господин Ричи да кандидатства още веднъж за разрешението си “, се споделя в изказването на LASD. „ Осъществихме контакт със семейство Ричи и им предоставихме информация по отношение на протоколите и насоките на CCW в опит да подсигуряваме, че правата им според Втората корекция са предпазени. “

В събота полицейското ръководство на Лос Анджелис разгласява изказване на X по отношение на разрешението за прикрито носене на Ричи, което гласи:

„ Департаментът продължава следствието на обир, включващ Винс Ричи. Полицейското ръководство на Лос Анджелис не е издавало, нито е отменяло позволение за носене на прикрито оръжие, обвързвано с господин Ричи.

Според LAPD въоръжените обвинени са избягали от вкъщи на Ричи в мрачен седан.

Един от обвинените беше разказан като негър мъж, висок почти 5 фута 10 инча, който носеше черна ски маска, черна риза, черни панталони и беше въоръжен с незнаен вид револвер.

Вторият обвинен е разказан като негър мъж, висок почти 5 фута 9 инча, носещ маска и сив суичър с качулка със синя линия от рамото до ръката.

Няма налично изложение за лидера на транспортното средство.

Насърчаваме всеки, който има информация за този случай, да се свърже с детективите от олимпийския отдел на телефон 213-382-9316. Тези, които желаят да останат анонимни, могат да оставят препоръки на L.A. Regional Crime Stoppers на 800-222-8477 или онлайн на L.A. Crime Stoppers.

За последните вести, прогнозата за времето, спорта и поточно видео се насочете към KTLA.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР