Собственичката свързвания с депутата от ДПС Делян Пеевски Канал 3

...
Собственичката свързвания с депутата от ДПС Делян Пеевски Канал 3
Коментари Харесай

Собственичката на Канал 3 става шеф на Нова телевизия

Собственичката свързвания с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски Канал 3 Ива Стоянова заема управителен пост в Нова телевизия. Стоянова  към този момент е общоприет шеф " Информация " в Нова тв, пост, който до момента заемаше Вяра Анкова.

 

" Като общоприет шеф " Информация " Ива Стоянова ще работи за увеличение на аудиторния дял на осведомителните и публицистични формати и ще дава отговор за всички планове на новинарския екип ", се споделя в прессъобщение на Нова тв.

 

" В професионалния си път постоянно съм създавала и разчитала на обединен и ефикасен екип. Знам, че в NOVA ще срещна тъкмо подобен безрезервен и първокласен екип, с който дружно ще задаваме и следваме високите стандарти на телевизионната публицистика у нас ", споделя Стоянова в прессъобщението.

Стоянова е първенец по акробатика. Работила е във в. " Народен спорт " и " Седем дни спорт ". Била е коментатор на спортна гимнастика в телевизия " София кабел ". Във визитката й на уеб страницата на Нова телевизия е записано, че е приключила " Журналистика ", " Спортен мениджмънт " и " Публичен мениджмънт " и има специализация в CNN. Тя е била водещ и кореспондент и в ТВ7, финансирана от банкрутиралата КТБ.

През юни тази година по информация на " Капитал " тя е придобила 90% от акциите на " Канал 3 ".

Стоянова е следващо предопределение от Канал 3 във висшия мениджмънт на Нова телевизия, откакто тя бе купена от братята Кирил и Георги Домусчиеви. През април тази година бе привлечена и Миляна Велева, дотогавашен шеф на новините в Канал 3. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР