Собствен бизнес или служител до живот – в днешно време

...
Собствен бизнес или служител до живот – в днешно време
Коментари Харесай

Дигиталната платформа на ББР осигурява ресурси за стартиране на собствен бизнес

Собствен бизнес или чиновник до живот – в днешно време това не е алтернатива за от ден на ден хора, които избират сами да ръководят времето и професионалния си напредък и се впускат в лично бизнес начинание. Въпреки че звучи елементарно за реализиране, да развиеш личен бизнес е доста повече от концепция и в действителност изисква доста изследване, работа, разбори и, евентуално – допускане на неточности.

Ако сега се намирате на прага на нов стадий, в който желаете да оставите трудовите правни отношения в предишното и да си станете сами шефове, несъмнено ще ви е потребно да имате до себе си консултант. Някой, който да ви оказва помощ във взимането на решения, в правенето на бизнес проект, на маркетинг идея и още доста елементи, за които несъмнено даже не се и сещате. Да си наемеш съветник обаче е много скъпа инвестиция, тъй че множеството хора се оправят сами и разчитат на личните си старания.

Има няколко стъпки при започване на този дълъг развой, с които е добре да сте наясно. Като начало – концепцията. Има ли други сходни създадени бизнеси, по какъв начин действат и какво е неповторимото им преимущество са въпроси, които би трябвало да си зададете, преди да сте почнали каквото и да е.
 d
След това идва бизнес проектът – какво ще вършиме, какви са заплахите и рисковете, само че и изгодите и опциите, какви са предстоящите разноски и по кое време вероятно ще излезете на плюс. Къде има капацитет за напредък и кой може да ви е потребен с запаси (човешки или финансови) и кой е най-лошият вид за развиването на бизнеса ви – на всичко това би трябвало да сте подготвени да отговорите искрено. Регистрирането на сдружение е идната крачка, която наподобява обикновена, само че в случай че ви е за първи път, по-добре ползвайте услугите на компания, която ще ви спести време и нерви.

Честито, към този момент имате компания, вие сте неин шеф, можете да стартирате бизнеса си! Това е стадият, в който доста хора схващат, че има нещо, което са пропуснали, а точно – потребността от реклама. Никой не е по-голям от рекламата и това важи сигурно и за вашата бизнес концепция, тъй че – запретвайте ръкави и започвайте да проучвате варианти за разпространение. Онлайн рекламата в днешно време е най-търсената от всички останали типове, само че в случай че вашият бизнес изисква реклама навън, по радио или телевизия – обърнете се към тези канали. Добре е да се консултирате с маркетинг експерт, който да ви помогне да си съставите тактика и да ви помогне да я изпълнявате и да „ развъртите “ бизнеса оптимално бързо и сполучливо.

Това в общи линии са главните стъпки по пътя от концепция към работещ бизнес, единствено че в случай че беше толкоз обикновено, несъмнено всички хора щяха да имат собствен бизнес. Истината е, че на всеки стадий ще срещате пречки и проблеми и в случай че желаете да се чувствате малко по-уверени в това, което вършиме, ви е нужен сътрудник с опит.

Но какъв да е той?
 s
Родена точно за да бъде поддръжка на хора, започващи бизнес в България, цифровата платформа предлага помощ от първата стъпка до триумфа на всяка концепция. Платформата е основана от Българската банка за развиване (ББР) и има за цел да поддържа дребния и междинния бизнес още от старта, както и да се оправя с провокациите и да пораства решително.

обезпечава основни запаси и услуги, които са от помощ в основаването, подпомагането и развиването на дребен и междинен бизнес в България. Платформата може да бъде значим сътрудник на започващите бизнесмени в страната, давайки им опция освен да аплайват за финансиране, само че и да намерят най-точната и потребна информация за техния бизнес.

съдържа в себе си няколко основни детайла - бизнес академия, е-маркет, опция за онлайн консултация и кандидатстване за финансиране в действително време. Услугата започва с стратегия „ Микростарт “, която предлага финансиране до 50 000 лева, а скоро следва и прибавянето на нови финансови стратегии за потребностите на дребния и междинния бизнес.

Всички консуматори могат да разчитат на подпомагане от страна на Вики – цифров 3D анимиран помощник, който ще ви оказва помощ във всяка стъпка, тъй че да ползвате платформата на драго сърце и лекост. Чатботът ще ви направлява в главните секции на платформата и ще дава отговор на въпросите ви.



За да дава отговор изцяло на актуалните условия на хората, платформата обезпечава напълно онлайн ръководство на документите и не изисква физическо наличие в офис. Всичко се подписва онлайн, а основаването на фирмен профил става с въвеждане на ЕИК, след което данните се зареждат автоматизирано посредством интеграция с Търговския указател.

Нужен ви е дипломиран електронен автограф, а до края на годината ще бъде въведена и бек офис системата Credit Quest, която ще форсира разглеждането на кредитни приложения.

За тези от вас, които имат потребност от малко освежаване на знанията или безусловно за придобиване на нови, ще е потребна безплатната бизнес академия. Тя събира в себе си информация, наръчници и запаси, с които да стартирате своя бизнес.

Платформата ще ви спомага и с сложната от време на време задача да създадете цифрово лице на бизнеса си – уебсайт или онлайн магазин. В рамките на Business Booster е интегрирано изцяло решение за бизнесмените, които желаят да доближат до повече клиенти онлайн и това е работещият E-маркет – просто влизате и стартирате.
 s
е основана с готовност да подкрепи и поддържа всички българи, които имат предприемаческо мислене и не се опасяват да опитат да развият собствен бизнес. Платформата обезпечава леснодостъпна и разбираема финансова услуга, доста запаси и информация и улеснява прехода от бизнес концепция към същински работещ бизнес, което е и фантазията на всеки със пристрастеност към личните инициативи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР