Снуп Дог отмени концертите си, посветени на 30-годишнината от излизането

...
Снуп Дог отмени концертите си, посветени на 30-годишнината от излизането
Коментари Харесай

Снуп Дог отмени концерти заради продължаващата стачка на сценаристите и актьорите

Снуп Дог анулира концертите си, отдадени на 30-годишнината от излизането на албума му " Doggystyle ".

Изпълнителят в началото трябваше да изнесе концерти на 26 и 27-и юни. Те бяха показани като " събиране на някои от най-хубавите му другари - плюс диригента Дерик Ходж и оркестъра ReCollective - с цел да пресъздадат " Gin and Juice ", " What`s My Name ", " Lodi Dodi " и други ". Дългоочакваните шоута трябваше да бъдат продуцирани от Dr. Dre, който стои и зад албума " Doggystyle ".

Уви, през юни рапърът разгласи, че двамата с Дре ще отсрочат концертите в символ на поддръжка към продължаващата стачка на американската Гилдия на сценаристите.  " Аз и Дре сме солидарни с писателите, тъй че това, което ще създадем, е да преместим датите на 20 и 21 октомври. "

Отложеното събитие обаче публично бе анулирано през вчерашния ден, като този път рапърът уточни за решението продължаващата стачка на сценаристите и включилите се към нея артисти, съобщи ДПА, цитарана от Българска телеграфна агенция.

" Със страдание ви оповестяваме, че заради продължаващата стачка и неяснотата по кое време ще завърши, би трябвало да отменим шоуто в " Холивуд боул ", написа Снуп Дог в изказване, оповестено онлайн.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР