Снуп Дог благодари на онези, които се молят за 24-годишната

...
Снуп Дог благодари на онези, които се молят за 24-годишната
Коментари Харесай

Снуп Дог оценява света, който се „моли“ за дъщеря му след тежък инсулт

Снуп Дог благодари на тези, които се молят за 24-годишната му щерка, до момента в който тя се възвръща от тежък инсулт, до момента в който участва на международната премиера на идния си филм филм The Underdoggs.

Легиони почитатели чакаха с часове, с цел да зърнат родения в Калифорния рапър и артист в Culver Theatre в Лос Анджелис, където той си направи селфи за наслада на почитателите.

Премиерата на комедийния състезателен филм идва дни откакто щерка му Кори Броудъс, която споделя със брачната половинка си Шанте, показа здравословния си боязън в Instagram със своите над 650 000 почитатели.

„ Благодаря на всички ви, че се молите за нея, правя оценка го “, сподели той пред осведомителната организация PA на лилавия килим.

Коментарът пристигна след Снуп Дог, чийто същинското име е Калвин Кордозар Бродъс младши, изясни, че новият му филм е за „ фамилията, любовта и общността “.

Той играе ролята на Джейсен „ Две J “ Дженингс, някогашна професионална звезда на американския футбол, която удари рок отд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР