Снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри се изправят един

...
Снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри се изправят един
Коментари Харесай

Рони О‘Съливан и Стивън Хендри един срещу друг на 8 септември в Летния театър на Бургас

Снукър легендите Рони О‘Съливан и Стивън Хендри се изправят един против различен от 20.00 часа на 8 септември в Летния спектакъл на Бургас. Двамата имат общо 12 международни трофеи. На боксов език, това е все едно да гледаш дуел сред Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд. Също като тях двамата, Рони и Стивън не се харесват изключително и всеки ще се постарае да победи другия.

Подробности за идната демонстративна среща оповестиха през днешния ден Олег Велинов - президент на Българската федерация по снукър, Краси Киров - основен управител на българското снукър турне, което минава през четири регионални града и приключва в Бургас, както и Деси Божилова - най-успешната ни съдийка в тази известна билярдна игра, която ще реферира и дуела на 8 септември. В конференцията взе участие още зам.-кметът доктор Лорис Мануелян от името на Община Бургас, която подкрепя логистично и финансово организирането на събитието.

Рони О‘Съливан и Стивън Хендри ще играят за първи път в кариерата си в сходни условия, навън в Летния спектакъл. За задачата ще бъде доставена и съединена професионална маса за снукър, която тежи звук и половина. Публиката ще може да следи детайлно развоя на събитията посредством огромни видеоекрани. Срещата ще е във формат 6 от 11 фрейма. Всеки състезател ще има по 30 секунди за удар, което подсигурява една добра динамичност.

Ако желаете да бъдете част от най-голямото снукър събитие на годината, вземете вашите билети от уеб страницата на Eventim и техните сътрудници.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР