Сноубордистът Радослав Янков сподели пред DIEMA SPORT 3, че за

...
Сноубордистът Радослав Янков сподели пред DIEMA SPORT 3, че за
Коментари Харесай

Радо Янков: Най-тежкият момент беше, когато се наложи да се оперирам

Сноубордистът Радослав Янков показа пред DIEMA SPORT 3, че за него най-тежкият миг е бил, когато се е наложило да се оперира. Той добави, че фантазията му е да взе участие на пет Олимпийски игри. 

" Най-тежкият миг беше, когато се наложи да оперирам кръста си. Това беше крайният вид и се случи. Много хора не съумяват да се върнат след такава интервенция. Мисля, че това беше най-тежкият миг. Беше точни преди Олимпийските игри, нямах визия дали ще се върна на пистата. Благодарение на околните ми съумях да преодолея тези моменти и да се върна на пистата. Вече два сезона карам и се надявам да нямам проблеми ", стартира Янков. 

" Имаме много усложнения в намирането на екипировка. Ние нямаме ограничаване на оборудването. Това кара производителите и състезателите да измислят новости. Другият проблем беше, че нямаше положителни условия за подготовка при започване на есента ", сподели още сноубордистът. 

" Проправихме значителен път в алпийския сноуборд. Нивото много се подвигна. Начинът на подготовка се трансформира. Опитваме да се оправяме с тези неща. Винаги излиза нещо ново ", показа Янков. 

" Вече имам три Олимпийски игри. Четвъртата е близо, а фантазия ще е пета ", приключи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР