Снощните и полицейското насилие над протестиращи станаха основен фокус на

...
Снощните и полицейското насилие над протестиращи станаха основен фокус на
Коментари Харесай

Множество случаи на полицейско насилие показва ВИДЕО във фейсбук

Снощните и полицейското принуждение над протестиращи станаха главен фокус на внимание в обществото.
Днес обществените мрежи кипят от видеа, в които ясно се вижда полицейски произвол и несъразмерна експанзия по отношение на стачкуващите, като се появиха даже съпоставения със събитията в Беларус.
 АЕЖ: Журналистът Димитър Кенаров е обект на полицейско принуждение, ритан е в главата и лицето (СНИМКА) АЕЖ: Журналистът Димитър Кенаров е обект на полицейско принуждение, ритан е в главата и лицето (СНИМКА)
Асоциацията на европейските публицисти - България остро осъжда противозаконния арест и полицейското принуждение над журналиста и публицист Димитър...

На новото видео се виждат събрани фрагменти от разнообразни медии и потребителски клипове. На едно от видеата е показан мъж, приклещен от полицията, който е без дрехи до кръста и е ритан в главата.
Вчерашния протестен ден бе разгласен като Велико Народно въстание. Той бе най-многобройният за последните години. Хиляди жители от цялата страна се стекоха под прозорците на властта, а апелите “Оставка! ” отекнаха на фона на първото съвещание на старта на новия политически сезон.
Протестите продължиха от ранните утринни часове до късно нощес. Имаше систематични опити за пробив на полицейски кордони, конфликти с полицията. Протестиращи замеряха униформени с бутилки, хвърлени бяха и павета и бомбички. Има потърпевши чиновници на реда. Униформени упражниха принуждение и против спокойно протестиращи. Има арестувани и бити, както проличава от видеата.
 И на нашия митинг - арест като този, при който умря Джордж Флойд И на нашия митинг - арест като този, при който умря Джордж Флойд
До конфликти и арести се стигна при митингите в центъра на София. Десетки хора бяха изведени от първия ред на митинга и отведени към п...
Вчера ви показахме видео, при което при арест, който мощно наподобяха оня на Джордж Флойд, който стана причина за голям брой митинги по целия свят.
Днес от, с която осъждат полицейското принуждение над журналиста Димитър Кенаров, който наподобява е ритан в региона на лицето и главата.
От партия " Възраждане " върху техни симпатизанти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР