Снощната домакинска победа на Реал Мадрид с 3:0 над Брага

...
Снощната домакинска победа на Реал Мадрид с 3:0 над Брага
Коментари Харесай

Карло Анчелоти подобри рекорд на Сър Алекс

Снощната домакинска победа на Реал Мадрид с 3:0 над Брага в група С на Шампионската лига освен обезпечи на мадридския гранд класиране на 1/8-финалите, само че и разреши на наставника на отбора Карло Анчелоти да запише незабравим връх.

64-годишният италианец към този момент е треньорът с най-вече победи в историята на Шампионската лига и предходния шампионат за Купата на европейските първенци (КЕШ). Той към този момент има 116 триумфа с клубовете, които е водил и по този метод задмина достижението на сър Алекс Фъргюсън (115 победи).

Най-много пъти Анчелоти е печелил с " Милан " (42), по-късно с " Реал " (до момента 40), " Челси " (10), " Байерн " (7), " Пари Сен Жермен " (6), " Наполи " (5), " Парма " (4) и " Ювентус " (2). Както е известно, той е и единственият треньор, печелил 4 трофея в Шампионската лига (2003, 2007, 2014 и 2022).

" За мен е огромна чест да реализира толкоз доста победи в този шампионат ", разяснява Карло Анчелоти за достижението.

А за самия мач сподели: " Беше положително показване. Видях по какъв начин овладяхме обстановката, по какъв начин тръгнахме в офанзива. И на първо място, изглеждахме доста остри. Когато си отворите пространства, всичко става по-лесно. И също по този начин ми хареса методът, по който осъществихме прехода в двете етапи след няколко в действителност положителни изяви в отбрана през второто полувреме. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР