снощи за убийството в град Тервел мъж е признал, че

...
снощи за убийството в град Тервел мъж е признал, че
Коментари Харесай

Пълни самопризнания за убийството в Тервел: бившият съпруг на жертвата е отнел живота ù |

нощес за убийството в град Тервел мъж е признал, че е умъртвил някогашната си брачна половинка. Ф. А. (51 г.) е направил цялостни признания, заяви Апелативната прокуратура във Варна.

Тялото на 45-годишната жена беше на улицата рано сутринта на 28 декември с голям брой травматични увреждания в региона на главата.

Ф. А. беше търсен като главен обвинен от Окръжната прокуратура в Добрич и полицията в града и е бил открит в апартамент, който бил нает да ремонтира.

Мъжът е упрекнат в съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост. Ако бъде наказан, може да лежи в пандиза от 15 до 20 година, доживот или доживот без право на подмяна.

Ф.А. е съдействал на проверяващите.

Иззети са материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска, правосъдно - психична, биологична и други експертизи.

Бившите съпрузи били в конфликтни връзки.

В прессъобщението си административният ръководитер на Окръжна прокуратура в Добрич Радослав Бухчев благодари на Министерство на вътрешните работи в Тервел и Добрич за проявения от тях професионализъм, експедитивност и адекватност на дейностите, осъществени с оглед разкриването на тежкото закононарушение и задържането на обвинения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР