Снощи в ОДМВР-Русе е сигнализирано за пострадал мъж, блъснат от

...
Снощи в ОДМВР-Русе е сигнализирано за пострадал мъж, блъснат от
Коментари Харесай

Издирва се шофьор, изоставил свои пътници и блъснал мъж в Русе

Снощи в ОДМВР-Русе е сигнализирано за потърпевш мъж , блъснат от кола КПП-Дунав мост. На място е изпратен екип на „ Пътна полиция “ за изясняване на сигнала.

Свидетели на случилото се разказали на униформените, че към 17:00 часа наоколо до бензиностанция до кръговото на „ Дунав мост “ е спрял лек автомобил „ Опел Зафира “, ръководен от 48-годишен мъж . В него е имало петима пасажера от ямболско село, които са работили в Холандия и се прибирали в страната с въпросното транспортно средство.

Възникнали са различия във връзка заплащането на услугата за транспорт сред пасажерите и лидера, при което той решил да ги остави в Русе без те да са съгласни.

В поддръжка на пасажерите се е намесил 49-годишен чиновник от непосредствен търговски обект , при което лидерът направил маневра, с цел да напусне мястото, където е паркирал. Слезлите пасажери се втурнали да му попречат, с цел да не си тръгне с багажа им. Същото е направил и 49-годишният мъж, който се изправил пред колата, за да попречи на придвижването й с тялото си .

Шофьорът обаче форсирал мотора, потеглил, блъснал мъжа и го съборил на земята , след което се отдалечил по бул. „ България “. Пътниците се качили в близко такси и го последвали. Забелязали го да престоява в кв. „ Родина “, наоколо до кръговото до блок „ Скъта “. Там те отново се втурнали към „ Опел “-а, само че лидерът потеглил и съборил един от тях на земята, след което липсващ в незнайна посока.

Сигналът е документиран, като по случая е заведено досъдебно произвеждане по разказа на бранш „ Пътна полиция “, с оглед закононарушение по член 342, алинея 3, б. б, прочие 1, вр. алинея 1 прочие 3 Наказателен кодекс. Издирват се лидерът и автомобилът. При произшесвието е потърпевш 49-годишният мъж, с фрактура в горната част на лявата ръка. Работата по случая продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР