Снощи в Лас Вегас се проведоха 65-ите годишни награди Грами. Тази

...
Снощи в Лас Вегас се проведоха 65-ите годишни награди Грами. Тази
Коментари Харесай

Цветна леха и торба за боклук. Най-лошите тоалети на Грами СНИМКИ

Снощи в Лас Вегас се организираха 65-ите годишни награди Грами. Тази вечер по аления килим минаха Дженифър Лопес, Бионсе, Адел, Тейлър Суифт, Лицо, Меган Фокс, Хари Стайлс и други звезди.

Рекордьорка в последна сметка стана Бионсе, която, въпреки и закъсняла за церемонията, получи два грамофона, с което премиите й доближиха рекордните 32.

Лицо, която завоюва " Запис на годината " с " About Damn Time ", е сменяла тоалета няколко пъти, само че на аления килим се появи в оранжев отбор на Dolce & Gabbana с корсет и покривало на цветя.
 Versace Doja Cat Най-лошите тоалети Грами Shania Twain Lizzo Lourdes Leon Най-лошите тоалети Ужасни тоалети Lizzo нейната рокля палатка Снимка: Getty Images
Впечатленията от това облекло в мрежата към този момент се разминават, някои го назовават ​​забавно и стилно, до момента в който други считат, че това е едно от най-лошите тоалети на Грами. Но би трябвало да се означи, че певицата подходи деликатно към основаването на изображението, даже направи маникюр в същия флорално-оранжев жанр.

Лурдес Леон, дъщерята на поп дивата Мадона, която неотдавна имаше проблеми със забавяне за шоуто на Марк Джейкъбс, реши да не закъснява този път и пристигна в точния момент. Лурдес избра алена рокля на Area, съчетана с бляскав мрежест клъч от Judith Leiber и сандали Jaipur Sandal Gianvito Rossi.
   View this post on Instagram   

Лурдес Леон и нейното неприятно деколте 
Но роклята на Лурдес очевидно беше дребна в региона на гърдите, което правеше деколтето й да наподобява необичайно и сплескано.

Номинираната за " Еми " актриса и сценарист Алиша Гадис излезе на аления килим в рокля на цветя от Рейчъл Бърк.
 Versace Doja Cat Най-лошите тоалети Грами Shania Twain Lizzo Lourdes Leon Най-лошите тоалети Ужасни тоалети Цветната леха Алиша Гадис Снимка: Getty Images
Изображението се оказа грандиозно и автентично, само че доста подсещаше на роклята на Флорънс Пю от кино лентата на ужасите " Слънцестоене ".

Тези, които са гледали кино лентата, незабавно си спомниха по какъв начин свърши, тъй че роклята на Алиша не провокира позитивни страсти.

57-годишната кънтри рок певица Шаная Туейн от дълго време не се е появявала обществено, само че тази година несъмнено я запомниха. За аления килим тя избра ексцентричен костюм и голяма шапка от Харис Рийд, тъй че в този момент обликът й въодушевява потребителите за мемове.
 Versace Doja Cat Най-лошите тоалети Грами Shania Twain Lizzo Lourdes Leon Най-лошите тоалети Ужасни тоалети Шаная Туейн и нейното необичайно облекло Снимка: Getty Images
Сам Смит и Ким Петрас завоюваха премията за най-хубаво осъществяване на дует или група, а представянето им в шоуто към този момент беше наречено " демонично ".
Грандиозна поява на Сам Смит и неговия антураж  
Но за сметка на това Сам и Ким минаха доста ефектно по аления килим. Ким беше в алено като младоженка, а Сам Смит заложи на алена рокля на Valentino и цилиндър с воал.

Сега английската артистка я съпоставят с Кейт Мидълтън, която също обожава воалите.

Doja Cat, която в последно време изненада почитателите с ефектни и от време на време шокиращи облици, този път се отличи и на Грами с латексова рокля на Versace и бижута Panconesi.
 Versace Doja Cat Най-лошите тоалети Грами Shania Twain Lizzo Lourdes Leon Най-лошите тоалети Ужасни тоалети Doja Cat в рокля от торба за боклук Снимка: Getty Images
Въпреки че персонализираният тоалет изглеждаше впечатляващо на фотографията, той провокира упорити асоциации с торба за отпадък в придвижване.

За празненството след церемонията на Dodge Кат смени тоалета и перуката си, появявайки се в кожена KNWLS. Бижута - Panconesi. Но този неин облик също не впечатли почитателите, отбелязвайки, че тя има по-добри тоалети.
   View this post on Instagram   

Doja Cat в кожа 
Освен това церемонията не мина без несъгласия. По време на церемонията водещият Тревър Ноа се пошегува с Хари Стайлс, който завоюва в няколко категории, в това число взе премията за най-хубав албум на годината.

" Хари Стайлс е тук довечера, това е несъмнено. Какво можете да кажете за този мъж, което още не е казано? Жените хвърлят бикините си по него, а по-късно той ги облича и наподобява по-добре от тях! Най-сексапилният мъж на света! “, пошегува се Ноа и в този момент го подлагат на критика в обществените мрежи.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР