Снощи в дома си във Враца е намерена Татяна Каленска

...
Снощи в дома си във Враца е намерена Татяна Каленска
Коментари Харесай

Съседка на учителката Татяна Каленска съобщи смущаващи факти преди да си отиде

Снощи в дома си във Враца е открита Татяна Каленска - прочут преподавател от Математическата гимназия в града. Нина Дакева – общински консултант и неин комшия, дружно с другар на сина на Татяна са се обадили в полицията, с цел да осведомят, че от няколко дни няма връзка с нея, съобщи " ".

" Преслав се споделя синът й. Той се обадил на негов другар от Враца, с цел да пристигна да ревизира какво се случва. От няколко дни нямал връзка с майка си. Заедно се обадихме в полицията. Търсихме ключар, по късно пристигна пожарна с техника, която да разбие вратата. Голяма покруса. Татяна беше извънредно четящ, просветен и образован човек ", сподели за " Конкурент " Нина Дакева. Тя добави, че пожарникарите са опитвали известно време със стълба, с техника. Чак по-късно са разбили вратата. Намерили са учителката седнала на дивана.

" Както си е била седнала по този начин е умряла ", показа Нина Дакева. 

В сряда съседка на Татяна я е видяла, че се прибира с пазарска чанта.

Оплакала се, че не се усеща добре, че сменя към този момент втори антибиотик.

" Изкачи се постепенно, постепенно по стълбите ", споделя опечалената съседка. Каленска е била в болничен. 

Синът на Татяна, Преслав към момента го няма във Враца. Съседите допускат, че ще пристигна с татко си – някогашния брачен партньор на Каленска. „ Предполагам, че Преслав не желае да бъде самичък в жилището на майка си. Той единствено преди няколко месеца отиде да работи в София. Бяха доста близки с Татяна. Поддържаха непрекъсната връзка. А тя…. Беше прелестен човек. Четеше доста. Непрекъснато получаваше колета с книги. Няма дете, което да е подготвила и да не е признато. Много трагично. Изключителен човек ни напусна. Съболезнования. “, допълни Дакева.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР