Снощи в Белград се проведе 51-ят протест срещу президента Александър

...
Снощи в Белград се проведе 51-ят протест срещу президента Александър
Коментари Харесай

Белград пак излезе на протест срещу Вучич

Снощи в Белград се организира 51-ят митинг против президента Александър Вучич. Протестът е проведен от Гражданското придвижване " 1 от 5 милиона ". Демонстрациите започнаха на 8-ми декември предходната година след побоя на водача на " Левицата " Борка Стефанович в Крушевац на 23-ти ноември 2018 година Той бе пребит по време на партийна среща в града.

Участниците в снощния митинг се събраха пред постройката на Философския факултет, където отпразнуваха спасението на Белградския университет, откакто финансовият министър беше махленски в плагиатство. Той се смята за един от най-приближените на Вучич.

" Искам да кажа едно огромно благодаря на проф. Карапанджи, който първи откри, че Мали е откраднал доктората си. Но, в това време желая да преразказвам Нийл Армстронг: Това е една огромна крачка за Университета и една дребна крачка за Сърбия ", сподели пред множеството проф. Слободан Първанович.

Професор Биляна Стоилкович поздрави всички учени и студенти с към този момент свободния университет. " Сърбия е пленник към този момент седем години и този проблем към момента не е решен ", акцентира Стоилкович.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР