Снощи стартира второто издание на Лигата на нациите. България започна

...
Снощи стартира второто издание на Лигата на нациите. България започна
Коментари Харесай

Днес ще се играят нови осем мача от Лигата на нациите

Снощи започва второто издание на Лигата на нациите. България стартира акцията си с тъждество против Ирландия. Днес предстоят нови 8 мача в три от дивизиите.

В Лига " А " Италия ще посрещне Босна и Херцеговина, а Нидерландия ще е хазаин на Полша. " Адзурите " са в серия от 11 следващи победи и общо 14 срещи без загуба. Отборът на Роберто Манчини се класира безапелационно за Евро 2020 и се чака още веднъж да покаже хубав и ефективен футбол. Гостите ще разчитат най-много на голмайстора си Един Джеко, само че ще бъдат без Миралем Пянич, който е под карантина, откакто даде позитивен тест за ковид.

Нидерландия беше във напредък под управлението на Роналд Куман, само че някогашният бранител напусна поста си, с цел да застане отпред на Барселона. Днес " лалетата " ще бъдат водени от неговия досегашен асистент Дуайт Лодевегес. Той няма да може да употребява Дейли Блинд, Матайс Де Лихт и Стефан Де Фрай, само че разполага с доста мощна офанзива в лицето на Мемфис Депай, Куинси Промес и героя на Севиля от финала в Лига Европа Люк де Йонг. На поляците ще им е доста мъчно без звездата Роберт Левандовски, който получи отмора след фантастичния сезон с Байерн (Мюнхен). Мача в Амстердам ще управлява българският рефер Георги Кабаков.

В Лига " В " прави усещане съседското дерби сред Словакия и Чехия. Останалите дуели също са без изявен любимец: Норвегия - Австрия, Румъния - Северна Ирландия и Шотландия - Израел.
 България и Ирландия приключиха 1:1 в Лига на нациите
Гол в продължението лиши успеха на България против Ирландия

Двубоят на " Васил Левски " приключи 1:1

Лига на нациите - 1 кръг. Мачове планувани за петък, 4 септември:

Лига " А ":

Италия - Босна и Херцеговина и Ниделрандия - Полша

Лига " В ":

Норвегия - Австрия, Румъния - Северна Ирландия, Словакия - Чехия и Шотландия - Израел

Лига С:

Литва - Казахстан и Беларус - Албания

Всички дуели с изклюение на Литва - Казахстан са начален час 21:45 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР