Снощи прекъснаха филм, добре че не беше Ергенът - щеше

...
Снощи прекъснаха филм, добре че не беше Ергенът - щеше
Коментари Харесай

Пеканов: Не видяхме какво точно не могат да разделят от сглобката, но ще се разберат

" Снощи прекъснаха филм, добре че не беше " Ергенът " - щеше да има още по-голямо неодобрение ", разяснява някогашният длъжностен вицепремиер
" Мисля, че сме надалеч от диалози за служебно държавно управление. Преди време споделих, че сглобката дълго време ще издържи, тази теза малко се разклати, само че ще се схванат. Това предвижда по  икономистът и някогашен вицепремиер в три служебни държавни управления Атанас Пеканов във връзка изказванията на двете договарящи страни за държавно управление - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, преди връчването на мандата през днешния ден по обед.

" От снощните не видяхме какво тъкмо от сглобката не могат да разделят. Снощи прекъснаха филм, добре че не беше " Ергенът " - щеше да има още по-голямо неодобрение, тъй като действително не се сподели доста ", заяви Пеканов.

Според него обществото не е научило какво тъкмо желаят ръководещите между тях след двата изключителни брифинга нощес.  " Трудно ми е да проучвам снощната обстановка, както множеството български жители гледат конференциите, само че нищо не разбрах ", призна Пеканов.

Той съобщи, че не е имал диалог с никого след снощните вечерни конференции на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Пеканов посочи, че нито президентът му се е обаждал, нито някой различен.

Трябва да се намерят верните болшинства, с цел да се случат промените, настоя той. Пеканов счита, че сериозните проблеми пред страната са влизането на страната в еврозоната и сухопътните граници на Шенген и изрази паника, че първата цел няма да бъде реализирана от началото на идната година.

" Срокът за влизането ни еврозоната от 01.01.2025 година не е действителен. Но през юни, в случай че ни одобряват, ще ви донеса една торта " Сахер " от Виена ", сподели някогашният длъжностен вицепремиер, който преподава в австрийската столица.

Пеканов посочи, че България е получила пари по Плана за възобновяване и резистентност единствено при ръководството на служебните кабинети.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР