Снощи по френската телевизия (LCI) гледах половинчасов разговор с благонравния

...
Снощи по френската телевизия (LCI) гледах половинчасов разговор с благонравния
Коментари Харесай

Нова теория на Кремъл

Снощи по френската телевизия (LCI) гледах половинчасов диалог с благонравния на тип руски апаратчик Александър Орлов, бивш посланик на Москва в Париж, който на всички въпроси настойчиво отговаряше по един същи метод: скоро Украйна или ще изчезне, или ще седне на масата за договаряния (!), с цел да подпише цялостна капитулация (!) като резултат от хибридната война, която е почнала НАТО против Русия и в отговор на която Путин се е заел да денацифицира и демилитаризира тази бивша съветска територия със своята специфична военна интервенция.

С две думи:

Не Путин, а Западът е почнал войната, Путин просто се е нагърбил с историческата задача да организира специфична военна интервенция по прекъсването на войната и прочистването на Украйна, която я чака безконечна война, в случай че не влезе в състава на някогашния Съюз на съветските социалистически републики, както същия ден съобщи друг бивш – президентът Медведев.

Същият Орлов, търпял десетилетия омразния западен свят и превъзходния френски, който е бил задължен да научи и приказва до момента в който е бил дипломат в Париж и представител на РФ на Съвета на Европа в Страсбург, твърдеше че допреди две седмици единствено е прекарвал спокойно времето си в Москва и в Тула, където липсвали всевъзможни признаци от водени някъде военни дейности. Беше уверен, че на фронта всичко е под надзор, съветските солдати не търпят никакви загуби, а бойният им дух е висок и Украйна към този момент е изгубила войната, това щяло да стане – ще видите! –  до шест месеца.

Новата доктрина на Кремъл елегантният белокос Орлов беше заставен да огласи в мига, в който двамата френски публицисти иронично видяха, че приказва ту за война, ту за СВО.

" Не – бащински показа със феновете руският посланик и претендент на историческите науки – войната стартира Западът още през 2014 година, а Путин беше заставен да се заеме със специфичната военна интервенция, с цел да я спре. “
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР