Снощи, като тапа от шампанско, че и по-бързо, излетя от

...
Снощи, като тапа от шампанско, че и по-бързо, излетя от
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето бащата на бъдещото бебе на щурата Христиана от "Ергенът"!

Снощи, като запушалка от шампанско, че и по-бързо, излетя от " Ергенът " най-лудата глава - Христиана Манова. Странно бе, че екипът не излъчи даже един кадър с нея в края на епизода, с цел да се разбере какъв брой е разочарована, или пък не - по този начин, както го вършат с всички натирени девойки дотук.

Знаем, че Хриси сгази лука с Алек Младенов и безусловно го разяри с две неща. Първо, че напряко си го принуди да я целуне и второ - че украси пред девойките тази целувка и я показа като нещо супер буйно и горещо. А де факто Алек едвам докосна устните й и внезапно се отдръпна...

Днес щурата Христиана бе измежду най-чаканите посетители в " Преди обед ", където шокира масите с типа си - появи се бременна! Всъщност тя не удостовери, само че и не отхвърли слуховете за зачеването си, само че е реалност, че коремчето й бе прекомерно едро, а в мрежата тя се снима в последно време единствено в лице или до кръста.

Мнозина се чудеха кой е бащата, в случай че е бременна, тъй като тя призна, че е влюбена, срещнала е индивида за себе си и е доста щастлива. Е, ние първи го разкрихме. Въпросният несъмнено е щура глава като нея, назовава се Цако Тодоров и двамата са цялостни с общи фотоси в профилите си. Той даже е поставил обща тяхна фотография на корицата си.

Две отзиви няма - Хриси си отива доста повече с Цако, в сравнение с с Алек, нали?!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Христиана Манова Цако Тодоров Ергенът бременна Христиана от Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР