Снощи беше лепнато огромно петно върху институцията ЦСКА. И то

...
Снощи беше лепнато огромно петно върху институцията ЦСКА. И то
Коментари Харесай

Къде беше полицията на Армията снощи?

Снощи беше лепнато голямо леке върху институцията ЦСКА. И то ще стои вечно. Фенове нападнаха основния управител на клуба Стойчо Стоилов и изпратиха тъмнокожите футболисти с маймунски звуци. Колкото и да е разбираемо недоволството на последователите поради резултатите и играта, това не е метод да изразят яда си. Да нападнеш неработоспособен в тил не е по никакъв начин мъжко, най-малкото.

Въпросът е къде беше полицията на " Армията "? Пред съблекалните на тима имаше повече от 50 гневни почитатели и малко органи на реда. Повече имаше пред съблекалнята на гостите, където беше безшумно и умерено. Защо не беше направена верига от служители на реда пред ултрасите? А имаше такава при гостуването на Лудогорец, поради Кирил Десподов. Тогава почитателите на ЦСКА пред съблекалнята на разградчани бяха в пъти по-малко от тези нощес.

Човек мина около служители на реда, които се бяха облегнали на патрулния автомобил. " Пред съблекалнята е цялостно с недоволни от Стойчо Стоилов почитатели, а той е тръгнал натам. Ще стане проблем ", сподели им въпросният човек.

" Спокойно, там има сътрудници ", беше отговорът на служителите на реда.

И още нещо - обикновено ли е техните сътрудници да влачат до съблекалните падналия Стоилов, вместо просто да го изправят и той самичък да стигне до тях?

Понеже живеем в правова страна или най-малко по този начин си мислим, в този момент да забележим ще бъдат ли взети ограничения и ще издирят ли виновниците за грозните подиуми на стадион " Българска войска " от нощес.
 Фенове на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов! Обновена
Фенове на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов!

Главният управител бе ударен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР