Снощи беше финалът на „Фермата” 7, а голямата награда от

...
Снощи беше финалът на „Фермата” 7, а голямата награда от
Коментари Харесай

Зрителите наказаха жестоко Мартина и Кирил от „Фермата”

Снощи беше финалът на „ Фермата” 7, а огромната премия от 100 000 лв. сграбчи Живка. Освен наградата, чаровницата, която живее в Австрия, сграбчи и зрителската обич. Далеч обаче не беше такава обстановката с Мартина и Кирил, които се оказаха може би най-оплюваните финалисти в историята на предаването. Ето част от мненията в обществената мрежа:

„ Браво, Живкееее! Само се запитвам къде отиде достолепието на Мартина да не подаде ръка на Живка и да я поздрави за успеха, видя ли някой „ високо вдигната главата ѝ” както се изрече тя??? Нееее, по какъв начин да я забележим главата горе, като тя се измъкна като мишка с наведена глава всред хората!”

„ Ако имаха най-малко малко себеуважение и достолепие Мартина и Кирил трябваше да се откажат сами откакто бяха на открито и видяха какво мислят хората за тях,а не да не престават да наглеят.”

„ Да видиш замръзналите усмивки на Мартина и Кирил, БЕЗЦЕННО!”

„ Не знам каква ценностна система би трябвало да има човек, с цел да харесва хора като Кирил и Мартина. Т.е. знам - сбъркана. Ето по тази причина чалгата е тип същина на индивида, а освен течение в музиката. Ниско интелигентни, не изключително грамотни, с високо самочувствие и его, само че несметно елементарни хора биха могли да харесват и да поддържат човеци като тези двамата. Цялата им жалка група събират общ мозък що се касае за половин образован човек. Гледаха в ступор и неразбиране с опулени очи и се питаха невярващи " но какво се случи "!? Случи се това, че колкото и да е изпростяла тая нация, има хора, които мислят с главите си!”

„ Г-н Михов, без значение дали през днешния ден ще бъдете победител във финалната игра на Фермата 7, Ви осведомявам, че ще подам сигнал до Министъра на вътрешните работи за вербална експанзия върху жена, осъществена от Вас и Ивайло Герасимов върху Ваня Павлова при записите на епизодите, показани на 22.112021г, 23.11.2021г и още ред следващи дати, на които Телевизия БТВ даде изтънчен терен и време, като в действителност ни направи свидетели…”
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР