Снощи бе ред да готви бившият спортист Людмил Хаджисотиров, по-

...
Снощи бе ред да готви бившият спортист Людмил Хаджисотиров, по-
Коментари Харесай

Шок в „Черешката”: Претенциозната Петя Буюклиева си изпусна нервите

Снощи бе ред да готви някогашният състезател Людмил Хаджисотиров, по- прочут като Удо. Но макар прекомерните усилия на младия мъж Петя Буюклиева напряко вгорчи живота на екс баскетболиста. Който съгласно феновете се оправи чудесно с ястията на личната си вечеря.

Петя, която е фамозна с претенциите си не спря да ръси обиди както против домакина и по този начин и към останалите посетители. Още щом седна на масата певицата подцени старанието на Удо да им сервира топъл самун, като разгласи, че с тези домашни фурни не е проблем всеки да изпече подобен. В следствие дефинира салатата му като гозба с грозде, а след това се скара на Анджелика, че прекалява с въпросите си, които задава.

Но най-големият потрес настана когато съдбовната жена Буюклиева разбра, че десертът на Удо е подготвен не от него, а от майка му. И то по рецепта на великата София Лорен. Не можа да си сдържи нервите и изръси: „ Аз няма да си скъсам з*дника от готвене, а другите ще имат помагачи в кухнята! ”

Това се отрази на оценката, която певицата даде на Хаджисотиров и единствено тя го оцени единствена с 1 точка по-малко. Въпреки това най-после го разцелува, въпреки да не спря да го закопава цяла вечер със заядливи реплики. А и  лицемерно си прибра подаръка, който й бе приготвил.

А мнението на публиката е: ”Браво на домакина, оправи се чудесно. Тия двете кукумявки Петя и Теодора са отвратителни, унищожиха му вечерята. Не се траят, едвам ги изтърпях до края на епизода! ”, а различен прибавя: ”Пълна излагация на огромната звезда от Асеновград! Лицемерна и злобна женица! ”

Автор:Бг през днешния ден

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР