Снимките за предстоящия конкурс за красота в Бургас бяха заснети

...
Снимките за предстоящия конкурс за красота в Бургас бяха заснети
Коментари Харесай

Кралица на Бургас снима фотосесия в Аква Калиде

Снимките за идния конкурс за хубост в Бургас бяха снимани на историческия музей Аква Калиде в местността Минерални бани край Бургас, заяви уредника Ваня Кирова. Банята на Сюлейман Великолепни и прелестната реституция, запазила достоверността от древността в наши дни, пресъздадоха неповторима атмосфера за приказната визия на състезанието. Мраморните стени и под, присъщи за Ориента керамики, съчетани с неповторимо осветяване допълниха концепцията за прелестна атмосфера, допълваща визията на тазгодишното издание на състезанието Кралица на Бургас.

Талантливият дизайнер Стоян Радичев обезпечи красивите тоалети, допълващи изяществото на носителката на купата Кралица на Бургас 2019 г Михаела Едрева. Гримът и прическата за фотосите беше дело на бургазлийката Рени Радева, а фотограф беше владетелката на обектива Яна Гергова с помощник-фотограф Милен Добрев.

Конкурсът Кралица на Бургас ще се организира на 6- ти юни от 20.30 ч в Летния спектакъл в Бургас. Кастингите за състезанието към момента не са завършили. Желаещите девойки, които желаят да бъдат част от това необикновено прекарване, могат да се срещнат с изискванията и да аплайват за присъединяване на формалната страница на състезанието във Facebook.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР