Снимките по пети сезон на Короната“ са в разгара си

...
Снимките по пети сезон на Короната“ са в разгара си
Коментари Харесай

Първа снимка на новата принцеса Даяна в „Короната“

Снимките по пети сезон на „ Короната “ са в разгара си и към този момент се появяват фрагменти на новите лица, които ще забележим в него. След като в четвърти сезон се насладихме на играта на Оливия Колман като Елизабет II, Джилиън Андерсън като Маргарет Тачър и Ема Корин в ролята на младата принцеса Даяна, то в новите епизоди ще забележим много освежен актьорски състав.

В тях „ принцесата на народа “ ще бъде изиграна от Елизабет Дебики, която познаваме от „ Великият Гетсби “ на Баз Лурман. „ Духът на принцеса Даяна, нейните думи и дейности живеят в сърцата на толкоз доста хора. За мен е същинска привилегия и чест да се причисля към екипа на забележителния сериал, който проследявам от първи епизод “, показа 30-годишната австралийска актриса. От продукцията пуснаха и първи кадър на Дебики и нейното видоизменение като Даяна. Междувременно Доминик Уест заменя Джош О‘Конър за ролята на принц Чарлз, като виждаме и негова фотография от подготовката на сериала.



Имелда Стонтън пък ще наследи Оливия Колман и ще се влезе в облика на Елизабет II, а в края на юли се появи и нейната първа фотография. „ Обичах да гледам„ Короната “ през цялото време “, сподели Стонтън в изказване, когато разгласи присъединяване си в сериала. „ Като актриса беше наслаждение да видя по какъв начин Клер Фой и Оливия Колман способстваха по нещо особено и неповторимо в сюжетите на Питър Морган. За мен е същинска чест да се причисля към подобен извънреден креативен екип и да доведа „ Короната “ до своя край. “



След Ванеса Кърби и Хелена Бонъм Картър принцеса Маргарет този път ще бъде изиграна от Лесли Манвил. „ Не бих могла да бъда по-щастлива от това да играя принцеса Маргарет “, показа Манвил. „ Щафетата се предава от две невероятни актриси и в действителност не желая да отчайвам никого “, добавя тя. Що се отнася до принц Филип, то неговият облик ще бъде пресъздаден от Джонатан Прайс, който споделя, че опита, който е имал с играта си в „ Двамата папи “, му дава убеденост, че ще се оправи и с тази роля.

Сезон 5 на „ Короната “ евентуално ще обхване събитията, които се случват в кралския двор от 90-те години на предишния век до началото на новото хилядолетие. Период, кондензиран с доста събития към ръководството на кралица Елизабет, и белязан от няколко раздели – тази на принц Андрю и Сара Фъргюсън, разводът на принцеса Ан и Марк Филипс, както и разпада в връзките на принц Чарлз и принцеса Даяна. Кои събития обаче сигурно ще бъде показани в новите епизоди, следва да разберем, като премиерните дати се чакат по Netflix при започване на 2022.

 
5 сериала, които ни придвижват в английския кралски двор

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР