Снимките по бански в Instagram профила на Елизабет Хърли напоследък

...
Снимките по бански в Instagram профила на Елизабет Хърли напоследък
Коментари Харесай

Френските забавления по бански на Елизабет Хърли

Снимките по бански в Instagram профила на Елизабет Хърли в последно време са в обилие и за това аргументите са обясними.
 Когато Елизабет Хърли е гола в басейна
Когато Елизабет Хърли е гола в басейна

Моделът знае по какъв начин да разпуска

Освен, че към момента е лято и таман в този момент му е времето за секси фрагменти, актрисата и модел въпреки всичко има и своя лична марка бански костюми. А и поради съвършената форма, в която е за своите 58 години, тя несъмнено може да си разреши да демонстрира и малко повечко плът.

Преди седмица  качи пост с фрагменти от Сен Тропе, където очевидно разпуска. Сега с ново видео в Instagram тя ни демонстрира още малко от почивката си в слънчева Франция.

На фрагментите виждаме модела още веднъж по бански - половинки и в безпристрастен кафеникав цвят, до момента в който се излежава на шезлонг. От друга част от клипа пък излиза наяве, че компания по време на почивката ѝ ѝ е правила актрисата Джоан Колинс.

Съдейки по последните ѝ постове в обществените мрежи,  очевидно си прекарва лятото в действителност добре. Виждаме я усмихната, заобиколена от другари и в страхотна форма, което няма по какъв начин да не видим.
 Горещите бански костюми, с които Елизабет Хърли няма да се раздели скоро
Горещите бански костюми, с които Елизабет Хърли няма да се раздели скоро

Когато можеш да си ги позволиш даже и на 58 година

И поради че лятото въпреки всичко още не е свършило, някак ни се коства, че това надалеч няма да са последните постове, с които Елизабет Хърли ще нажежи другояче разгорещените пристрастености...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР