Снимки ВМРО-ВарнаВМРО-Варна спази традицията и приключи предизборната си кампания за

...
Снимки ВМРО-ВарнаВМРО-Варна спази традицията и приключи предизборната си кампания за
Коментари Харесай

ВМРО-Варна закри кампанията си с благотворителен футболен мач

Снимки ВМРО-Варна

ВМРО-Варна съблюдава традицията и завърши предизборната си акция за парламентарните избори с благотворителен футболен мач.



Войводите за следващ се включиха в благородната самодейност „ Да подкрепим Ванко “, която се организира в зала „ Владислав “ на комплекс „ Черно море “ във Варна.



Там бяха сложени две урни за събиране на дарения за надарения младеж, които бяха предадени на татко му.



Преди две години младата спортна вяра претърпя тежка злополука и в този момент се нуждае незабавно от средства за цялостното си възобновяване.



Отборът на Вътрешна македонска революционна организация, воден персонално от водача на варненската листа Красимир Каракачанов и претендентите за народни представители, победи трагично след осъществяване на дузпи събирателен отбор, формиран от локални митове като Пламен Казаков, Георги Иванов-Геша и други



Една от най-атрактивните български двойки – Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, бяха мениджъри на двата състава. Участие в самодейността взеха и част от съучениците на Ванко от СУ „ Георги Бенковски “ и негови съотборници от един от водещите спортни клубове у нас по кикбокс „ Боил “ с основен треньор Красимир Кирилов.



По време на събитието бяха спазени всички противоепидемични ограничения. 



*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР