Снимки: СОК към ТУ-ВарнаСтудентски олимпийски клуб към Технически университет-Варна организира

...
Снимки: СОК към ТУ-ВарнаСтудентски олимпийски клуб към Технически университет-Варна организира
Коментари Харесай

Студентският олимпийски клуб към Технически университет-Варна организира олимпийско хоро

Снимки: СОК към ТУ-Варна

Студентски олимпийски клуб към Технически университет-Варна провежда олимпийско хоро. Студентите дружно с танцьори от  фолклорен отбор " Гергана "  с хореограф Свилен Христов и фолклорен танцов клуб " Еньовче " с началник Енчо Боев, играха буенек на песента " Люлка се люля ". Събитието се провежда и във връзка 60 години ТУ Варна. В него взеха присъединяване 65 индивида, които оформиха 5 кръга от по 13 души. Във всеки от тях участниците бяха облечени с фланелки в цветовете на континентите, символизиращи олимпийските кръгове. 



Началната концепция бе всички кръгове да се въртят по едно и също време, само че се оказа сложна, защото нямаше време за подготовки, по тази причина след няколко опита (включително и игра на място), те взеха решение да се завъртят поотделно единствено горните и след това единствено долните кръгове. 

Събитието бе снимано и от дрон, с цел да се видят кръговете от горната страна. Накрая участниците си направиха обща фотография и останаха да поиграят още хора на стадиона на ТУ Варна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР