Снимки: ПетелКандидадът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов

...
Снимки: ПетелКандидадът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербатов се срещна с представители на футболни клубове във Варна

Снимки: Петел

Кандидадът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се срещна през днешния ден с представители на футболни клубове от Варна и района. Той ги срещна с концепциите си в хотел Golden Tulip. Заедно с него бяха и някои представители на екипа му - адв. Петър Величков, Косьо Мирчев и Борис Станков.



Едно от нещата, които някогашният нападател на Манчестър Юнайтед показа, бе, че ще желае да се вкара мандатност за президентите на БФС. " Искаме един човек да ръководи до три мандата, т.е. 12 години. Също по този начин считаме, че в Изпълкома не може да има президенти на футболните клубове. Освен това професионалният футбол би трябвало да се отдели административно от БФС ", сподели Бербатов пред треньорите и ръководителите.



Той бе безапелационен, че ще се надява на по-добро взаимоотношение с страната и общините. Ще се кандидатства по оптимален брой интернационалните стратегии за финансиране. Благоевградчанинът и екипа му са си сложили за цел да дадат по-голям приоритет за развинието на детско-юношеския футбол, като ще се вкара категоризация на клубовете. Ще се оказва помощ и на аматьорския футбол, футзала и плажния футбол.

Представителите на тимовете също бяха дейни по време на полемиката и задаваха въпроси, като той отговори на всички от тях и акцентира, че разговорът сред БФС и клубовете би трябвало да бъде доста деен, с цел да се означават проблемите и търси тяхно решение.

" Ние сме потомство, което е израстнало и е артикул на родните детско-юношески школи, след което отидохме в чужбина, и натрупахме сериозен опит. Сега желаеме да го използван у нас ", сподели пред медиите преди срещата с клубовете някогашният футболист.



Както е известно, Изпълкомът, на който Бербатов ще се изправи против Борислав Михайлов, се чака да се организира на 18 март.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР