Снимки на пребита жена от град Лебедян, Липецка област, разположен

...
Снимки на пребита жена от град Лебедян, Липецка област, разположен
Коментари Харесай

Потресаваща жестокост: Ревнив съпруг преби жена си до смърт, а след това изпрати снимка от бруталната атака на приятелите си

Снимки на пребита жена от град Лебедян, Липецка област, ситуиран в западната част на Русия, шокираха интернет потребителите. 28-годишната Анастасия Овсяникова бе бита до гибел от ревностния си 34-годишен брачен партньор Максим Грибанов.

Той издевателствал над нея съвсем пет часа, снимал случилото се на мобилния си телефон, с цел да може да се похвали на приятелите си, оповестяват съветските издания. Юлия, другарка на умрялата, демонстрира фотоси на двамата съпрузи в техните доста по-романтични интервали. След шест дни кома, Анастасия умира в болничното заведение, без да пристигна в схващане. 



" Тя беше доста добра и светла! Целият град се събра за погребението ", споделя приятелката на убитата. За убийството следователите задържаха Максим Грибанов. Според чиновниците на реда, мъжът е пребил възлюбената си в припадък на ревнивост. В Интернет попадна фотография, на която се вижда, че безусловно цялото тяло на момичето е в синини.



Именно тази фотография Грибанов е изпратил на собствен другар след побоя.  На виковете на жертвата за помощ е откликнала съседка, която се е обадила на бащата на Анастасия и му е съобщила какво се случва. Той е откарал щерка си в болница, като тя е била към този момент в тежко положение. 



Мнозина са знаели за зверствата на тиранина брачен партньор, само че са мълчали. Съседите в детайлности описват, че Максим постоянно си разрешавал да удря брачната половинка си. Анастасия просто криела страданието си и в никакъв случай не е казвала на приятелите или роднините си за това.  " Когато Анастасия живееше с първия си брачен партньор и даже по-късно като бе сама  постоянно идваше при нас. Беше удовлетворена, радостна, а по-късно спря да върви и при татко си, цялата помръкна. Тя бе такава ярка, красива, а се трансформира в сянка на себе си.... ", - споделя съседката. 



В обществените мрежи Максим създавал облика на пълноценно щастливо семейство - взаимни фотоси, усмивки и извънредно ярки цветове. Днес под тези фотоси има гневни мнения на родственици и неравнодушни консуматори в мрежата. Съпругът палач на Анастасия й забранил да сътвори профил в обществената мрежа поради ревнивост. В близко бъдеще съдът най-вероятно ще изпрати Максим Грибанов зад решетките. Двойката имат 8-годишна щерка и 2-годишен наследник.

Превод и редакция: Блиц 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР