снимки: Live.Varna.bgИнтересна тенденция при новородените питомци отбелязват служителите на зоопарка

...
снимки: Live.Varna.bgИнтересна тенденция при новородените питомци отбелязват служителите на зоопарка
Коментари Харесай

Зоопаркът във Варна отчита бум на бели бебета

снимки: Live.Varna.bg

Интересна наклонност при новородените питомци означават чиновниците на зоопарка във Варна. От началото на годината имаме доста бели бебета, заяви шефът Иванка Стоянова.

На 23-ти април се роди рядко срещано бяло двугърбо камилче, взело забавната багра от майка си Ева, до момента в който татко му Леми е кафяв. Тримесечният Айвън е доста любопитен и към този момент е любим на дребни и огромни гости в зоопарка.



Две седмици по-късно-през месец май, в зоопарка се раждат три бели вълчета. Началото на бялата серия при вълците беше сложена предходната година, когато се роди едно бебе, което изпъкваше измежду останалите четири сиви вълчета.



Сега броя на белоснежковците прогресивно нараства, радват се чиновниците в зоокъта. Серията от бели животни допълват двойка елени от типа лопатар, пристигнали от зоопарка в Кнежа през месец юли. Очаква идната година те да станат родители за първи път, изясни Иванка Стоянова.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР