Снимки и кадри инстаграмЕда Едже по-известна на феновете на турските

...
Снимки и кадри инстаграмЕда Едже по-известна на феновете на турските
Коментари Харесай

Бременната Еда Едже не спира да работи

Снимки и фрагменти инстаграм

Еда Едже по-известна на почитателите на турските сериали като Йълдъз от „ Забранената ябълка “ се радва на голямо внимание около бременността си. Известната актриса, която постоянно разгласява фотоси от процеса на бременността си в обществените мрежи, получава огромно удивление от почитателите си.



Еда Едже, която е бременна в 6-ия месец стартира интензивно да работи. След сложните първи 3 месеца, от които звездата се оплака, в този момент сияе на корицата на известно фешън списание в Турция. Тя пусна на пазара марка артикули за дома и спалнята, както и популяризира известна марка парфюми. Изглежда, че се усеща добре и кипи от сила

Актрисата беше забелязана на шопинг обиколка в огромен магазин и отвред се стичаха хора, искащи да се снимат с нея, сподели, че бебето й рита доста и сподели: „ Тя стартира да рита в 5 сутринта, извънредно ритаща е, не разбирам за какво й е толкоз скучно от вътрешната страна. Забавлявах всички, само че не можах да развличам детето си. “



Добавяйки, че не е решила да кръсти бебето си и че е отворена за оферти, само че не може да се довери на резултатите от обществените медии, Ece продължи по следния метод: Отворена съм за вашите оферти за име, запитвам всички, върша описи. Мисля да я кръстя в последния миг. Нормално. Искам да дам красиво име, новите имена са доста разнообразни и скучни, пък и идентични. Лили… Лала… Лоло… просто няма обикновено име.

Някои й предложиха да се спре на обичайни турски дамски имена:

Важно е да се дадат турски имена; като Арзу, Айфер, Дила, Дилай, Алейна, Айшегюл, Дамла

Лунен изгрев… Означава ярка като луната, красива като луната



Ece е красиво име и твоето име за какво не,ако имах щерка щеше да е Ece само че имам наследник на име Efe

Актрисата наподобява е погълната с работа. Усилено популяризира и се пробва да наложи новата си марка на пазара, не губи спокойните месеци преди раждането.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР