Снимки Фейсбук29-годишният Кори Фен, който е обвинен в убийството на

...
Снимки Фейсбук29-годишният Кори Фен, който е обвинен в убийството на
Коментари Харесай

Ето го канадецът, който застана пред съда за убийството на Красимира и двете й деца

Снимки Facebook

29-годишният Кори Фен, който е упрекнат в убийството на 39-годишната Красимира Пейчиновски и двете й деца на 13 и 15 години, е имал престъпно досие, оповестява " Toronto sun ", представен от Dnes.bg.

Той е упрекнат в убийството на 39-годишната Красимира и двете й деца - синът Рой на 15 година и щерка й Веналия на 13 година

Според канадската CBC дребната Веналия е умряла в болница.

За мъжът се знае, че е имал връзка с майката на децата, само че не е татко на нито едно от тях.



Полицията в началото не удостовери дали килърът е живеел със семейство Пейчиновски, само че по-късно стана ясно, че са живеели дружно.

Разследващите откриват телата, откакто съседка отишла да търси Красимира, тъй като тя не се появила на работа. 
Красимира е работела в спа център и е била доста уважавана от сътрудниците си.

Съседката обаче била отпратена от мъж, който по-късно напуснал къщата в черен пикап. По-късно той е разпознат - Кори Фен.



Петър Маккинис, който е треньор по хокей за 15-годишния наследник на Красимира - Рой Пейчиновски, споделя във Фейсбук: " Аз съм в потрес и не мога да допускам. Той беше първокласен състезател, велико дете. Играеше вратар през последните 5 години. Винаги е имал добра връзка с татко си. Подкрепяха се непрекъснато, обожават се. Трудно беше за него да одобри, че майка му и татко му са разграничени ".

Към момента е ясно, че килърът е изтърпял две присъди  - за машинация и нахлуване на служител на реда. И в двата случая е бил наказан на 12 месеца пробация.

Приятелка на Красимира споделя, че обвиненият - Кори Фен, е бил бясно влюбен в жертвата.

Близка на Красимира споделя, че килърът бил влюбен в жертвата си. Ваня и Красимира били приятелки от деца, сближили се като се преместили в Торонто.

" Тя постоянно беше там за децата си – като майка, като другар. Невероятен и безоблачен човек. Тя беше слънцето ", споделя Ваня.

Според нея Красимира желала да се раздели с насилника си, тъй като връзките им били обтегнати.

" Тя рядко запознаваше приятелите си с него. Той беше захласнат от нея. Всякак се опитваше да се отърве от него, само че той беше бясно влюбен. Надявам се тя и децата й да са на по-добро място ", добавя тя пред TV News Toronto.

Бившият другар на Красимира Райън Фърз пък споделя пред " Toronto Sun ", че килърът на българката бил извънредно ревностен. Заплашил го преди години, когато Райън и Красимира се разделили, само че останали другари.

Той прибавя: " Тя не беше в " здравословна " връзка с него. Идваше във фитнеса, където и аз упражнявам. Тя се опитваше да го напусне, тъй като той изневеряваше. Кори е принудител, постоянно искаше да се бие. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР