снимки: БулфотоПочти не е останал пътен знак в морската столица,

...
снимки: БулфотоПочти не е останал пътен знак в морската столица,
Коментари Харесай

Операция Анти-демон: Почти няма знак във Варна, на който да не са разлепени тези листовки

снимки: Булфото

Почти не е останал пътен знак в морската столица, чиито тил да не е облепен със самоделни религиозни афиши.  Листовките, които „ плашат “ с демонични пъклен страдания могат да се видят разлепени и на доста други места, съобщи сътрудник на Булфото.

По разкази на очевидци в обществените мрежи ги разлепя стара госпожа, измежду бял ден, снабдена прозорливо с валяче на дълга ръкохватка. Така не и се постанова въобще да употребява стълба с цел да ги лепи на високо по пътните указатели. Явно госпожата има сериозен психологичен проблем и макар, че неведнъж е предупреждавана от полицията тя продължава „ задачата си в живота “.



Афишите /изпълнени с възторг и детски наивитет/ са главно ориентирани против актуалната музика, чиито текстове, съгласно авторката, водят във безконечни пъклен страдания. В последно време антидемоничната баба даже разлепя афиши на съветски и британски език, очевидно ориентирани към туристическия поток в града.



Наскоро варненски зевзеци даже пуснаха фланелки с изображение на един от обичаните на бабата демони и надпис „ Варна слуша гласа на демоните “. Така варненските демони стартират да се трансформират в част от градската просвета. Доколко това е нещо, с което варненци могат да се гордеят остава малко противоречиво. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР