Снимки: БулфотоЛек автомобил избухна в пламъци в с. Горица, община

...
Снимки: БулфотоЛек автомобил избухна в пламъци в с. Горица, община
Коментари Харесай

На Разпети петък в село Горица: Кола пламна като факла, шофьорът и спътниците скачат в движение

Снимки: Булфото

Лек автомобил избухна в пламъци в с. Горица, община Поморие през днешния ден, към 14 часа, сигнализира читател на Флагман.бг. По думите му колата е пламнала в придвижване.

Зад кормилото на белия автомобил е бил млад мъж. Той и спътниците му – няколко девойки от селската махала, се разхождали с возилото в топлия празничен ден. В един миг обаче от предния похлупак на колата почнал да излиза пушек с остра миризма. Шофьорът и приятелките му незабавно скочили от колата в придвижване, след което тя се забила в оградата на една от къщите и избухнал още по-голям гъст черен пушек, твърди нашият четец.

На място незабавно дошъл екип пожарникари, който безусловно за секунди успял да загаси горящата кола, преди огънят да се популяризира и да доближи багажника, където била газовата бутилка на автомобила. За благополучие няма потърпевши от случая, вредите по колата обаче са много съществени. Огънят я е направил неузнаваема.
  Момчето с бялата тениска е лидерът. За благополучие се е разминал единствено
 с нерешителност от случая.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: