> Снимката е илюстративнаСлучката е от събота, когато в голям

...
> Снимката е илюстративнаСлучката е от събота, когато в голям
Коментари Харесай

Мистерия с 2 проститутки, палавник и 17 бона в пловдивски хотел

 > Снимката е илюстративна
Случката е от събота, когато в огромен пловдивски хотел в центъра на града се настанил мъж от Пазарджишко. Гостът решил да се позабавлява и си поръчал две проститутки, с които да задоволи нагона си.

След сеанса жриците на любовта останали недоволни от клиента. Обадили се на сутеньорите, които пристигнали на място. Започнала препирня. Малко по-късно същата вечер мъжът алармирал на телефон 112, че му е била открадната мъжката чанта, в която имало близо 17 000 лв..

Започнало следствие, като в нощта против вторник чиновници на полицията нахлули в апартамент, ситуиран покрай Панаира, където се помещавали компаньонките и техните сутеньори, описаха живеещи във въпросната постройка. Всички били разпитани, само че безусловно отрекли съществуването на сходна чантичка с пари.

От пловдивската полиция потвърдиха за случая пред кореспондент на Plovdiv24.bg , само че отхвърлиха да дадат информация поради настоящото следствие. По данни на Министерство на вътрешните работи сега се обяснява дали в действителност е било осъществено закононарушение по член 198 от Наказателния кодекс (грабеж).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР