Снимката е илюстративна19-годишно момиче е загинало на място на спирка

...
Снимката е илюстративна19-годишно момиче е загинало на място на спирка
Коментари Харесай

Трагедията се повтаря: 19-годишна загина, след като камион се вряза в спирка в София

Снимката е илюстративна
19-годишно момиче е починало на място на спирка на градския превоз в София, откакто в нея се е врязъл камион, оповестиха от Центъра за незабавна здравна помощ.

Сигналът за случая, който е станал на бул. „ Гоце Делчев “ наоколо до кръстовището с бул. „ България, е получен в ЦНСП в 9.43 часа. Линейката е пристигнала на място осем минути по-късно. За страдание медиците единствено са установили гибелта на девойката.

Шофьорът на камиона, който е на 53 години, е превозен в противошоковата зала на „ Пирогов “ с голям брой пострадвания.

Районът е отцепен. Извършва се оглед и се откриват аргументите за тежката злополука.

Днешната трагична преживелица мощно припомня на нашумелия в последните месеци случай, в който Георги Семерджиев провокира злополука на столичните булеварди „ Черни връх ” и „ Арсеналски ”, в резултат на която две млади жени  – на 22, и на 26 години, бяха убити на място.

Припомняме, че през миналото денонощие на територията на България са регистрирани 24 тежки пътни катастрофи, при които са потърпевши 41 души. Загинали няма. В София са регистрирани 4 тежки и 27 леки пътни случая, при които са потърпевши петима души. От началото на октомври на територията на страната са починали 20 души при пътни произшествия, а 335 души са потърпевши. Тежките произшествия са 258. Жертвите при 5117 тежки произшествия в България от началото на годината са 403, а ранените – 6515.

Очаквайте детайлности!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР