Снимка: znamena-flagove.com75 години от създаването на Корейската трудова партия честват

...
Снимка: znamena-flagove.com75 години от създаването на Корейската трудова партия честват
Коментари Харесай

Армията на Южна Корея: Голям военен парад се проведе в Пхенян

Снимка: znamena-flagove.com

75 години от основаването на Корейската трудова партия празнуват през днешния ден в Северна Корея. По този мотив се организира боен церемониал, заяви армията на Южна Корея, представена от Ройтерс. " Има признаци, че Северна Корея е провела боен церемониал тази заран на площад " Ким Ир-сен ", мобилизирайки огромен брой военнослужещи и военна техника ", оповестиха южнокорейските въоръжени сили, написа Булнюз.

" Разузнавателните служби на Южна Корея и на Съединени американски щати наблюдават от близко развитията ", се споделя още в известието. Севернокорейските държавни медии не излъчиха никакви фрагменти от церемониал. На сателитни фотоси се вижда, че от седмици хиляди бойци маршируват, а източници от Сеул споделиха, че Пхенян може да употребява възможен церемониал, с цел да показа нова междуконтинентална балистична ракета или нова балистична ракета за изстрелване от подводници. Чужди дипломати в Пхенян постоянно са били канени на такива празнувания в предишното. Руското посолство обаче сподели в обществените мрежи, че всички дипломатически задачи са били посъветвани " да се въздържат допустимо повече " от пътувания из града, да се приближават до мястото на проявата и да вършат фотоси и видеа.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР