Снимка zname.bgС 321 гласа за и 259 против.Утре е ред

...
Снимка zname.bgС 321 гласа за и 259 против.Утре е ред
Коментари Харесай

Камарата на депутатите гласува вот на доверие на премиера Джузепе Конте

Снимка zname.bg

С 321 гласа ”за ” и 259 ”против ”.

Утре е ред да се произнесе Сената.

Камарата на депутатите  гласоподава избор на доверие на  премиера Джузепе Конте. Това стана след близо деветчасово съвещание. Утре следва вота на доверие в Сената.

С 321 гласа ”за ” и 259 ”против ” Камарата на депутатите даде избор на доверие на премиера Джузепе Конте. В негова изгода от общо 607 присъстващи, гласоподаваха от придвижването „ Пет звезди ”, Демократическата партия, Смесената група, от партията „ Свободни и равни ”, както и някои депутати от опозицията.

В словото си пред депутатите преди вота, Конте дефинира политическата рецесия, провокирана от „ Италия вива ” за непотребна.

Каза, че политическата страница се обръща, призовавайки към нов политически принос за създаване на необятно и устойчиво центристко ръководство, друго от досегашното.

Обеща нов избирателен закон по пропорционалната система.

Утре е ред да се произнесе Сената. За да успее, на Джузепе Конте е задоволително нормално болшинство, което в тази ситуация значи единствено  гласовете „ за ” да са повече от тези на „ срещу ”. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР