Снимка: Varna24.bgВълна от злобни и язвителни коментари заляха интернет простанството

...
Снимка: Varna24.bgВълна от злобни и язвителни коментари заляха интернет простанството
Коментари Харесай

Бащата на Алекс, който искаше да зарадва кмета: Сърдечен поздрав за всички, написали злобни бележки за чистите намерения на едно дете!

Снимка: Varna24.bg

Вълна от злобни и язвителни мнения заляха интернет простанството във връзка обява на Varna24.bg за мил жест от страна на 6-годишно момченце към кмета на Варна Иван Портних. 
Огорчен от грозните обвинявания в предумишленост и операция, бащата на детето показа в коментар следното: 

" Казвам се Милко Лалев и съм татко на това дете. Синът ми е чул предния ден диалог на директорката на градината с госпожата на сина ми, че има възможност да бъдат посетени от кмета. По някаква си негова, детска причина, синът ми имаше предпочитание да види кой в действителност е кметът - споделял е с нас. И през вчерашния ден е чул този диалог. Вечерта седна на масата и самичък си нарисува две картички. На въпроса ни " за кого са ", сподели, че са за кмета. Допуснахме и вероятността, че някой ще го допусне до кмета, с цел да му ги подари. Днес желанието на сина ни е станало факт. Сърдечен, човешки привет за всички, написали злобни и язвителни бележки за чистите планове на едно дете. Дано намерите това, към което сте се запътили. "

Припомняме, че 6-годишният Алекс трогна кмета на Варна Иван Портних преди 2 дни. Малчуганът сервира на градоначалника персонално изрисувани картички със сърчица и надпис: " Кмете, обичам те ", сътворен типично по детски.

Момченцето отишло в детска градина " Светулка ", където кметът, дружно с ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева огледаха ремонтираната постройка на най-старата детска градина във Варна. 

На въпросът " Ти за какво реши да дойдеш тук ", Алекс отговори простичко по детски: " Знаех, че кметът ще е тук и желаех да го развеселявам! "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 gugutka (преди 3 секунди) Рейтинг: 37078 | Одобрение: 16828 Няма по-гнусно нещо от това да намесвате деца в политиката. Измет!  0  0 n eXu s (преди 42 секунди) Рейтинг: 18066 | Одобрение: -10434 Червенотиквениците не са пропуснали да се изхрачат по детето значи. Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJMНапиши к
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР