Снимка УикипедияФейсбук нямат никакво намерениe да се откажат от идеята

...
Снимка УикипедияФейсбук нямат никакво намерениe да се откажат от идеята
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг с важна новина за Фейсбук, която засяга всички потребители

Снимка Уикипедия

Facebook нямат никакво намерениe да се откажат от концепцията да са водещ източник на вести за милиони консуматори по целия свят. Компанията към този момент даде обещание да създаде по-ефективни логаритми, с които да се бори с подправеното наличие и постовете, които насаждат ненавист и расизъм, съобщи флагман.бг.

В свое изказване Марк Зукърбърг удостовери, че обществената мрежа ще продължи да е фокусирана върху проявлението на настоящи вести, като този ангажимент няма да е стеснен само до News Feed, съобщи Mashable. От изявлението му разбираме, че се опитва с разнообразни способи за възпроизвеждане на вести в профилите ни, в това число и прибавянето на нов News раздел. Плановете на компанията плануват в тази секция да откриваме само премиум наличие на най-авторитетните и реномирани източници.

Марк Зукърбърг също по този начин показа, че е податлив да стартира да заплаща, с цел да имаме достъп до извънредни публикации и изявления на най-големите имена в промишлеността непосредствено в сметките си в обществената мрежа. Facebook създават бизнес модел и екосистема, която да поддържа новия формат и да осведоми в действително време потребителите за най-интересните неща, които се случват. Все още не знаем по кое време може да чакаме премиерата на новия раздел за вести, само че целта ще бъде висококачественото и правдиво наличие. Важно е да отбележим, че концепцията планува тази функционалност да е безвъзмездна за потребителите.

По този начин Фейсбук ще се опита да се конкурира с Apple News+ и другите известни приложения за вести в интернет.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР