Снимка УикипедияБританският премиер Борис Джонсън заяви, че неговото правителство има

...
Снимка УикипедияБританският премиер Борис Джонсън заяви, че неговото правителство има
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Правителството има дълг да опази Великобритания от втора вълна

Снимка Уикипедия

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че неговото държавно управление има дълг да опази Обединеното кралство от втора вълна на ковид. Той сподели това пред кореспонденти в отбрана на рекомендацията на английските управляващи към техните жители да не пътуват до Испания, в случай че това не е неотложно, съобщи Асошиейтед прес, представена от 24 часа.

По думите на Джонсън английското държавно управление би трябвало да предприеме " бързи и решителни дейности ", в случай че сметне, че в дадена страна още веднъж стартира да се покачва рискът от разпространяване на болестта.

" Нека бъдем изцяло откровени за това, което се случва в Европа, при някои от нашите европейски другари, притеснявам се, че на някои места стартират да се следят признаците на втора вълна на пандемията ", сподели английският министър председател.

Решението за по-строгата рекомендация във връзка с пътуванията до Испания провокира неразбиране измежду някои британци, отбелязва Асошиейтед прес. Испания е най-популярната дестинация за летните почивки на поданиците на Обединеното кралство.

По думите на Джонсън Англия ще наложи карантини и за хора от други страни, в случай че случаите на болест там порастват, както беше направено с връщащите се от Испания, които подлежат на наложителна карантина след завръщането си в Обединеното кралство, съобщи Ройтерс.

Джонсън съобщи, че английското държавно управление има задачата и дълга да не допусне пътуващите, които идват от тези места, да популяризират заболяването в Обединеното кралство.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР