Снимка ТуитърФрагменти на Боинг 787 на Норвегия еърлайнс“ повредиха коли

...
Снимка ТуитърФрагменти на Боинг 787 на Норвегия еърлайнс“ повредиха коли
Коментари Харесай

Падащи части от норвежки Боинг 787 повредиха коли и къщи във Фиумичино

Снимка Туитър

Фрагменти на " Боинг 787 " на „ Норвегия еърлайнс “ повредиха коли и покриви наоколо до римското летище Фиумичино, когато паднаха от самолета след излитането му в събота, съобщи БГНЕС.

Говорител на италианската организация за гражданска отбрана удостовери случая, като добави, че множеството части са паднали към региона на Изола Сакра в град Фиумичино, близо до летището.

" Фрагментите са нанесли вреди на коли, къщи, покриви и други обекти в градините на хората, но няма известия за потърпевши или жертви “, се споделя в изказване.

Служители на гражданската отбрана са на място по искане на локалната полиция за оценка на вредите.

Говорителката на норвежките авиолинии съобщи, че самолетът от Рим до Лос Анджелис би трябвало да се върне в летището на Фиумичино заради индикации за техническа щета на един от моторите. Тя добави, че самолетът е кацнал безвредно.

Естерино Монтино, кметът на Фиминчино, също удостовери случая във обява във Фейсбук, отбелязвайки, че администрацията му към този момент е повишила равнището на заплаха за самолети, излитащи толкоз покрай домовете на хората.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР