Снимка: Traffic News.bgМагистратите от пловдивския Апелативен съд засекретиха делото срещу

...
Снимка: Traffic News.bgМагистратите от пловдивския Апелативен съд засекретиха делото срещу
Коментари Харесай

Засекретиха делото срещу Иванка, обвинена в поръчителството на 6 убийства за наследство от 4 млн. долара

Снимка: Traffic News.bg

Магистратите от пловдивския Апелативен съд засекретиха делото против Иванка Ройдова, която е подсъдима за поръчителството за 6 убийства на свои родственици с претекст завещание от 4 милиона $, написа Traffic News.bg.

``
реклама

Ройдова бе приета за отговорна на две инстанции. Окръжният съд в Пловдив и даде 3 години условно, а Апелативният се произнесе с присъда 3 години дейно, като Ройдова бе пратена в Сливенския затвор. Делото обаче бе върнато от Върховния касационен съд, където висшите магистрати анулираха решението на долната инстанция.

Припомняме, че според прокуратурата 68-годишната жена е поръчала да унищожават брат й, синът и дъщерята му, зетят и двете внучета за да се добере до наследството на татко си Георги Ройдов - българин емигрирал по времето на комунизма в Америка и осъществил своята американска фантазия.

Днес в 11 часа стартира рестартът на делото против Ройдова, но макар високия публичен интерес, делото бе засекретено и ще се гледа при закрити порти. Изтъкнатата причина бе, че за разпит е свикан предпазен очевидец. Не стана ясно за какво свидетелствата на един, ползващ се със протекция, постанова несъгласие на публичността на целия развой. 

Вероятно през днешния ден делото няма да завърши с присъда, защото липсва един от основните очевидци по делото - Степан Кара, който не е в България. Митичната фигура на украинеца Кара, братът на именития Димитро Кара, изплува в делото като медиатор, към който Иванка се е обърнала, с цел да наеме реализатор за всеобщата екзекуция на роднините ѝ. Той от своя страна бил сътрудник под прикритие, който разкрива схемата, гласят данните на прокуратурата, които Иванка оспорва и твърди, че Кара се е показал за юрист.

Иванка даде изявление за TrafficNews.bg единствено няколко дни преди началото на новия развой против нея. Тя е безапелационна, че е почтена по обвиняванията и смята, че те са скалъпени то брат ѝ за да ѝ се попречи да оспорва актуалното наследство на татко ѝ. Покойният Ройдов е завещал всичките си пари на пловдивчанка, която е изпълнявала ролята на негова гледачка през последните години от живота му в Америка. Бащата на Иванка е страдал от Алцхаймер, което съгласно обвинената прави невалидно наследството му. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР