Снимка: ТАСС, архивВъоръжените сили на Украйна (ВСУ) са прехвърлили в

...
Снимка: ТАСС, архивВъоръжените сили на Украйна (ВСУ) са прехвърлили в
Коментари Харесай

Рогов обяви, че бригадата Азов е прехвърлена в Запорожкото направление

Снимка: ТАСС, списък

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са трансферирали в региона на град Орехов, от който украинските сили се пробват да нападат в Запорожка област, бригадата със особено предопределение " Азов " (призната за терористична организация и неразрешена в Русия). Това заяви за ТАСС ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

" Бойците от бригадата със особено предопределение " Азов " от региона на Кремена са трансферирани в Ореховското направление. Обикновено там ги унищожават, само че те се появиха на Ореховското направление на Запорожкия фронт. Изглежда, че ВСУ не се оправят добре с запасите, по тази причина започнаха да хвърлят на обезпечено кръвопролитие " азовците ", които по-често се опитваха да останат на втора линия или да работят като ДРГ ", сподели Рогов.

Както съобщи руското министерство на защитата, украинската войска прави несполучливи опити за нахлуване от 4 юни насам. По данни на министерството през последните три месеца украинските въоръжени сили са изгубили над 66 000 военнослужещи и 7600 оръжия, като не са съумели да реализират задачите си в нито едно от направленията. На 4 септември съветският президент Владимир Путин съобщи, че украинската контраатака се е провалила, прибавя ТАСС.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР