Снимка: struma.comИстинска драма се разигра днес в една от залите

...
Снимка: struma.comИстинска драма се разигра днес в една от залите
Коментари Харесай

Драма в съда: Майка на убит от ракията на Тайфи едва не колабира, близки на отровителя гледат с ирония

Снимка: struma.com

Истинска драма се разигра през днешния ден в една от залите на Окръжен съд Благоевград, където се гледа следващото съвещание по невиждания случай на всеобща гибел от продадена отровна ракия, написа struma.com.

6-тима умряха и още 6 пострадаха, натровени от ракията на Тайфи, съдържаща убийствено количество метилов алкохол, довел до съдбовния завършек на младежи, били на ваучър, написа Блиц.

Търговецът Тайфи Мекльов пристигна в зала, придружаван от юрист и околните си. На днешното съвещание участваха и оживелите от отровната ракия, които подадоха искове за породените им премеждия по 50 000 на човек.

В залата бе и майката на едно от умрелите момчета. Тази жена очевидно се разкъсваше от премеждия, прилоша и в залата, наложи се да вземе лекарства, до момента в който в профил роднините на Мекльов гледаха иронично. Делото бе отсрочено, с цел да бъдат призовани очевидци за идващия път.

Пред залата беше и Хадидже Муртева, изгубила 29-годишния си наследник. Тя бе дамата, която едвам не припадна в правосъдна зала. Изповедта и е покъртителна. Обадила се на сина си, с цел да му заяви, че най-хубавият му другар е умрял и чула потресаващото: Мамо и аз не съм добре, нещо става с очите ми.... часове по-късно Хатидже изгубила сина си - умрял в ръцете ѝ. 

Ужасът, който претърпяха десетки фамилии, били на женитба и пили от отровната ракия е неизразим. Случаят е без казус в страната. Делата против Мекльов вървят към този момент няколко години, а отмъщение за жертвите и техните близки няма. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР