Снимка: Sportal.bgПолузащитникът на националния отбор и Палермо Ивайло Чочев благодари

...
Снимка: Sportal.bgПолузащитникът на националния отбор и Палермо Ивайло Чочев благодари
Коментари Харесай

Ивайло Чочев с първи думи след зверската контузия: Сринат съм, но...

Снимка: Sportal.bg

Полузащитникът на националния тим и Палермо Ивайло Чочев благодари на всички свои близки за поддръжката след тежката травма, която някогашният състезател на ЦСКА получи в евроквалификацията против Черна гора, написа Канал3.бг. 

Халфът е със счупена капачка и ще бъде навън от терените най-малко шест месеца. Въпреки тежката си травма Чочев откри сили да  насочи обръщение към всички почитатели, които показаха поддръжката си към него.

"   Благодаря ви, мои близки, другари, сътрудници и почитатели! Благодаря за поддръжката! За последните две години това е третата ми сериозна травма и за жалост, най-тежката. Първата ме отчая, само че си върнах вярата бързо, втората ме пречупи, само че не съумя да ме пречупи, този път съм срутен още от първата секунда, само че няма да се предам, колкото и да боли! До през вчерашния ден си мислех,че просто футболът желае да ме откаже от него, само че след интервенцията си споделих, че аз в никакъв случай няма да се откажа от футбола ", написа Чочев в обществените мрежи. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР