Снимка: Спортал.бгКапитанът на женския ни национален отбор по волейбол Елица

...
Снимка: Спортал.бгКапитанът на женския ни национален отбор по волейбол Елица
Коментари Харесай

Капитанът на волейболистките: Мисля, че изкарах коронавирус. Трябва да бъдем отговорни към близките си

Снимка: Спортал.бг

Капитанът на женския ни народен тим по волейбол Елица Василева е в най-рисковата част от Северна Италия – Новара и показа пред подозренията си, че преди 3 месеца е изкарала самата тя ковид след присъединяване си в Китай на Световното клубно състезание с отбора си Игор Горгонзола (Новара).

„ Ние дружно с още един италиански и няколко турски тимове през декември бяхме в Китай на Световното клубно състезание. С прибирането се разболяхме съвсем всички. Имаше интервал, в който го отдавахме на паднал имунитет поради пътуването, часовата разлика, съвсем не спяхме и тежкия шампионат с 5 мача за 7 дни. Но връщайки се от Китай, всички изкарахме по един вирус с висока температура, неявяване на девойки от тренировки и мачове. Реално в този момент като се върнем обратно си мислим, че може би сме изкарали и ковид, който таман е почнал тогава! Но тъй като сме млади и със мощен имунитет сме го изкарали по-леко. Надявам се единствено да не съм го предала на някого. Нямам подобен огромен боязън от вируса, тъй като знам, че съм здрава, само че по-големият ми боязън е да не го предам на някого, тъй като ние сме виновни за хората към нас повече в сравнение с за самите себе си “, описа Ели пред  dsport.bg.

В момента поради изключителното състояние на Апенините Елица не крие, че всичко е равно, умерено и даже отвратително като бавно стартира полудяване тъй като е сама у дома, през ден върви до магазина за храна и поддържа форма с извършения с ластици и коремни преси в хола, както нанагорнище на стълбите от първи до пети етаж вътре в блока. Новара е град в Северна Италия с към 104 хиляди поданици, само че броят на далите позитивни проби за Covid-19 там е два пъти повече от тези в цяла България.

„ Ние от това, което сме привикнали като динамичност, от три тренировки дневно, от физическо огромно натоварване, внезапно се затваряш у дома, нямаш никаква цел денем, не се готвиш за мач. Всичко стана доста равно, умерено и отвратително. Първите три дни бяха що годе естествени, само че в този момент усещаш по какъв начин последователно полудяваш. Тичам по вътрешните стълби. От моя кондиционен треньор имам направена стратегия за извършения у дома. Неща, които да правиш в хола. От време на време виждам някоя другарка от тима, можем да се забележим за кафе и вечеря, едвам не сме чисто сами. Освен тях различен не виждам. “, добави Ели.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР