Снимка: Sportal.bgЖивата легенда на Черно море Георги Илиев говори за

...
Снимка: Sportal.bgЖивата легенда на Черно море Георги Илиев говори за
Коментари Харесай

Георги Илиев за скандала с полиграфа: Помислих, че е скрита камера

Снимка: Sportal.bg

Живата легенда на Черно море Георги Илиев приказва за абсурда от края на миналия сезон в Първа лига. Тогава Илиев и няколко негови съотборници бяха извадени от решителния мач с Лудогорец поради съмнения  за симулативна игра против ЦСКА и подложени на детектор на лъжата.

Пред " Дарик " Илиев разказа завършека на сезона си като ужасяващ.

" Загубата от Косово бе следващият тежък миг през този сезон. Тази мощна за мен година приключи извънредно. 32 мача и 10 гола на тези години е необикновено достижение, даже ме викнаха в националния, само че всичко приключи извънредно ", съобщи ветеранът.

" Минаха 20 дни от събитията към мача в Разград. Няма час да не мисля за това. Мина толкоз доста време, само че не ми е по-леко.

" Всичко стартира след мача с Левски (1:5 в София - б.р.), когато ни попитаха дали да се взима детектор, имаха подозрения за нещо. Аз като капитан споделих, че няма какво да крием и ще се явим. Непосредствено преди мача с Лудогорец, ни повикаха 6 индивида, демонстрираха лист, на който пишеше, че сме излъгали. "

" Сериозно ви споделям, помислих, че това е скрита камера. В един миг осъзнах, че шефовете са съществени, не можех да допускам. Поисках пояснение - какво, по какъв начин, за какво, къде е грешката. " Аз видях един бял лист с един въпрос и един отговор. Той беше " Не " от моя страна и пишеше - " Лъжа ". "

" Не ми обясниха нищо. Договорът ми по този начин и по този начин изтичаше и взехме решение да се разделим. Трябва да си простак, с цел да помислиш, че след тези години, тези моменти и страсти на " Тича ", аз ще направя такова нещо. Дълбоко потиснат и омерзен съм, да ми лепнат това леке... "

" Никой не даде пояснение на тези злословия, доста нелепости се изписаха. Болно ми е за почитателите, които повярваха на това. Как аз ще продам този тим? Не съм низък и безсъвестен вид. Но очевидно има хора, за които това няма значение. Съсипват животи и ориси. "

" Защо никой не излиза да каже какво се е случило, нали имаха доказателства, къде са? Бях шокиран и желаех нов детектор. Шефовете не се съгласиха, след което аз и другите момчета намерихме частна софийска компания и се явихме непринудено. Резултатите от първия детектор бяха направени след мача с Левски, а ги изкараха 10 дни по-късно, не зная зашо толкоз късно. На втория полиграф, който направихме сами, резултатите излязоха няколко часа по-късно. Защо е по този начин - не зная, отговорете си вие. "

" Аз не съм човек, който ще клекне пред лъжите. Искам да изчистя името си, най-много пред почитателите във Варна, тъй като сега са разграничени. Получих и много поддръжка, даже и предложение от четири тима, което демонстрира, че футболните хора ми имат вяра. Аз няма да спра. Ако ми бяха споделили: " Жоре, остарял си ", щях да окача бутоните. Но аз поради такива неистини няма да се откажа ", приключи Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР