Снимка сложи край на споровете дали въоръженият мъж, задържан завчера

...
Снимка сложи край на споровете дали въоръженият мъж, задържан завчера
Коментари Харесай

Ето го агресивния затворник с пищова, който размахва в центъра на Пловдив

Снимка постави завършек на разногласията дали въоръженият мъж, арестуван завчера на ул. „ Капитан Райчо “ в центъра на Пловдив, е държал револвера си в ръка или в кобур на кръста, оповестява „ Марица “.

Както БЛИЦ заяви, преди два дни несъответстващ мъж с револвер в ръка е изкарал акъла на седналите по масите на каравана клиенти. Според някои изказвания, той единствено държал оръжието в кобур.

Оказа се, че мъжът в действителност е държал зареденото оръжие в ръка, а не запасано на кръста.



Ето какво оповестиха тогава от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи по случая:

„ Към 13 ч. през днешния ден в Четвърто районно управление (на МВР) е получен сигнал от чиновници в частна охранителна компания, извикани за подпомагане в заведение на ул. "Капитан Райчо ", където бил видян използвал алкохол клиент с оръжие на кръста. Изпратеният на място полицейски патрул открил 61-годишен мъж, който показал закупен неотдавна газов револвер. В хода на инспекцията е изяснено, че от датата на покупката към момента не е изминал законоустановения период за регистиране на оръжието. За носенето му под влияние на алкохол на мъжа е формиран акт по ЗКВВООБ.

Според първичната информация мъжът не се е държал нападателно, нито е показал или заплашвал някого с оръжието “.

От фотографията на свидетел се вижда, че някогашният пандизчия, който неотдавна се бил сдобил с пищова, върви по улицата с оръжието в ръка, сходно на щатски шериф.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР