Снимка: Public Domain PicturesБританският посланик в Руската федерация Лори Бристоу

...
Снимка: Public Domain PicturesБританският посланик в Руската федерация Лори Бристоу
Коментари Харесай

Британският посланик: Сергей Скрипал и дъщеря му са живи. Те са...

Снимка: Public Domain Pictures

Британският дипломат в Руската федерация Лори Бристоу съобщи, че някогашният полковник на ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия са живи. 

В същото време високопоставеният посланик твърди, че двамата не желаят да се видят представители на съветското посолство в Англия.

" Мога да потвърдя, че те са живи, сподели Бристоу в изявление за Интерфакс . - Мога да потвърдя, че молбата на съветското посолство да се срещне с тях им е било предадено. ”

Дипломатът твърди, че в случай че някогашният полковник на ГРУ и щерка му желаят да се срещнат с представители на съветската дипломатическа задача, Лондон ще им помогне в това.

„ Ако не, тогава нямаме право да им постановяваме среща с съветски публични лица. - Разбира се, те са на несъмнено място. ”, заключи Бристоу.

Неговото изказване е в контраст с това на племенницата на Сергей Скрипал – Виктория, която разгласи, че чичо й е мъртъв отдавна, защото не се свързва с околните си, написа Life.ru.

Както е известно, че Сергей Скрипал и щерка му Юлия са били отровени в Солсбъри на 4 март предходната година.

Превод: „ Петел ”

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР